Comunitat Valenciana

Camilo Sesto llança una nova cançó del Pare Nostre: "No m'importarà cantar-la davant del papa Francesc"

  • El cantant valencià Camilo Sesto ha llançat este dilluns 5 de desembre de 2016 una cançó del Pare Nostre en què s'introduïx la veu del papa Francesc i ha assegurat que no li importarà cantar-la davant del Pontífex quan arribe el moment i que se sent un privilegiat per a compartir la cançó amb una de les persones "més importants" del món.
Camilo Sesto presenta la canción Padre Nuestro, con la voz del Papa Francisco
Camilo Sesto presenta la canción Padre Nuestro, con la voz del Papa Francisco
EUROPA PRESS
Camilo Sesto presenta la canción Padre Nuestro, con la voz del Papa Francisco

"Compartir unes paraules amb algú que no és cantant, amb algú gairebé el més important d'este món, em fa sentir un privilegiat, tocat per la mà de Déu i no m'importarà arribar a cantar-ho davant seu en el moment que calga", ha indicat Camilo Sesto durant la presentació de la cançó a l'Església de Sant Antón, al costat del president de Missatgers de la Pau, el pare Àngel García.

El cantant ha arribat al temple en cadira de rodes ja que fa 15 dies va patir un "contratemps" i es va copejar el maluc. El seu representant ha explicat que tot i no trobar-se "en el seu millor moment" a causa d'este incident, no ha volgut fallar a la presentació perquè és "tremendament religiós" i li fa molta il·lusió el projecte.

La cançó s'ha pogut escoltar dues vegades al temple i en la segona ocasió, el cantant ha entonat, micròfon en mà, una estrofa amb la gravació de fons, entre els aplaudiments de les desenes de persones que s'han acostat a veure'l, entre les quals hi havia la també cantant Ángela Carrasco.

El tema és una versió en espanyol d'una cançó extreta del musical 'Il Primo Papa', en què el Vaticà, a través de la Vicaria de Roma i el Consell Pontifici de la Família, ha autoritzat la inclusió de la veu del papa Francisco en la primera oració amb la qual es va dirigir al món al tercer dia de ser elegit papa, a través de Ràdio Vaticà.

PER A PROJECTES SOLIDARIS

Es tracta de la gravació més recent de Camilo Sesto, que ha tornat a l'actualitat amb la publicació del seu disc 'Camilo 70', una col·lecció completa de tota la seua carrera. La música està composta per Tony Labriola i s'ha editat com a single digital. Els beneficis obtinguts de la seua difusió per les plataformes de música a Internet aniran destinats a projectes solidaris.

El cantant ha destacat la importància de l'oració del Pare Nostre que, segons la seua opinió, no cal resar-lo "d'una tirada" i que pot servir en circumstàncies molt diferents, "quan s'està bé, quan s'està malament, per a demanar i per a donar les gràcies".

A més, ha indicat que tots els pares i fills se sentiran representats amb esta oració. "Qui no pensa en els altres, en la gent que estima? Pare El nostre sol tenim un i cal cuidar-lo", ha subratllat.

Per la seua banda, el pare Àngel, que ha acollit en la seua Església este acte, ha qualificat de "privilegi" poder tindre Camilo Sesto, al qual en altres temps anaven a veure en Jesucrist Superstar. També ha posat de relleu la importància de l'oració del Pare Nostre i ha demanat que hi haja "pa, justícia i perdó per a tots". A més, durant la presentació, el sacerdot ha fet entrega al cantant del Colom de la Pau.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento