Comunitat Valenciana

La 15K nocturna València Banc Mediolanum es celebrarà el pròxim 10 de juny

  • La V edició de la 15K Nocturna València Banc Mediolanum, organitzada pel Club d'Atletisme València Esports, es celebrarà el dissabte 10 de juny de 2017 a les 22.00 hores des de l'Avinguda del Port, han anunciat els impulsors de la cita en un comunicat.
La carrera 15K nocturna de Valencia
La carrera 15K nocturna de Valencia
HELIO HILARIAO-EXTREMEPHOTO
La carrera 15K nocturna de Valencia

La prova valenciana -que dóna començament a la temporada d'estiu de carreres populars- ja ha donat a conèixer la data en la qual prendrà els carrers més emblemàtiques de la ciutat. El pròxim 10 de juny, corredors vinguts des de tots els racons del món s'apoderaran de la nit per córrer els 15.000 metres homologats per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme d'una carrera pionera a la Comunitat Valenciana.

Esta serà la cinquena vegada que es faça la prova i els organitzadors confien a tornar a superar el rècord de participació en la carrera.

En l'edició de 2016 la prova va acollir a més d'11.200 corredors que van elegir la 15K Nocturna València Banc Mediolanum com la seua carrera per al mes de juny. Des de 2013, any de celebració de la primera edició de l'esdeveniment esportiu, ha crescut progressivament des dels 7.598 corredors de 2013 fins a superar els 11.200 en 2016, fet que suposa un augment del cens de més d'un 47%.

Alhora, més d'un centenar del total de participants en l'última edició han sigut corredors italians, fet que suposa un gran creixement per al cens internacional i reflectix la passió pel running i per València del país transalpí. En total, una vintena de països van estar representats en la prova nocturna: un gran èxit en les xifres de participació internacional.

La IV edició de la 15K Nocturna València Banc Mediolanum va coronar a Ouais Zitane i a Fatima Ayachi com els seus vencedors i ja ha començat la recerca dels seus herois per a l'edició de 2017. En les pròximes dates l'organització anunciarà l'obertura de les seues inscripcions per a l'edició de 2017.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento