Comunitat Valenciana

Lladró demana "tranquil·litat" als empleats i diu que la possible venda de l'empresa és per a "garantir la viabilitat"

  • La companyia valenciana de porcellanes Lladró ha demanat als seus treballadors "tranquil·litat" davant de la possibilitat de vendre el 100% de l'empresa a un grup inversor ja que els ha traslladat que esta operació té com a objectiu "garantir la viabilitat de la companyia vetllant pel futur del projecte empresarial".
Lladró votará el 5 de enero la venta de la empresa
Lladró votará el 5 de enero la venta de la empresa
EUROPA PRESS
Lladró votará el 5 de enero la venta de la empresa

Així ho ha traslladat la direcció als seus treballadors a través d'un comunicat, al qual ha pogut accedir Europa Press, en què Lladró els demana "tranquil·litat" davant de la "lògica inquietud" que puguen mostrar, després de conèixer-se este divendres que la companyia valenciana celebrarà el pròxim 5 de gener una Junta General Extraordinària en què votarà la venda del 100% de les accions a un grup inversor que no ha estat revelat.

En el comunicat enviat als treballadors, Lladró assenyala que, arran de les notícies publicades i "davant de la lògica inquietud que les mateixes vos puguen generar", considera "important" compartir amb els seus treballadors "el recent interès mostrat per un potencial grup inversor en el negoci, el qual anem a analitzar i sotmetre a la junta d'accionistes convocada a este efecte".

"Ens agradaria sol·licitar-vos que, tot i la incertesa que puga causar-vos, tingueu la tranquil·litat que si valorem este tipus de propostes és amb l'objectiu, prioritari per a tots, d'explorar diferents alternatives que puguen garantir la viabilitat de la companyia vetllant pel futur del projecte empresarial", conclou el document.

La companyia valenciana de porcellanes Lladró celebrarà el pròxim 5 de gener una Junta General Extraordinària en què votarà la venda del 100% de les accions de l'empresa, segons ha pogut saber Europa Press.

Actualment, l'empresa està controlada per Juan Lladró, que té el 70% de les accions, mentre que les famílies dels altres dos germans, José i Vicente, controlen el 30%, és a dir, el 15% cadascuna.

Esta operació de venda s'emmarca en el procés que Lladró va començar fa uns mesos amb la recerca de compradors i inversors per a fer front a la situació que afronta la companyia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento