Comunitat Valenciana

Llancen un rellotge infantil amb localitzador GPS perquè els pares puguen conèixer la ubicació dels seus fills

  • L'empresa valenciana MyWigo ha llançat un smartwatch per a xiquets amb localitzador GPS que permetrà als pares conèixer a cada moment la ubicació dels seus fills. El rellotge és un nou complement de la gamma MyWigo destinat a les famílies amb la finalitat de "contribuir a la tranquil·litat dels pares i la seguretat dels més menuts", informa la firma a través d'un comunicat.
El smartwatch Wakid
El smartwatch Wakid
MYWIGO
El smartwatch Wakid

El smartwatch Wakid està dirigit a famílies amb xiquets d'entre 4 i 10 anys. Per esta raó, a més de complir amb les funcions de rellotge i telèfon, té un localitzador que combina tecnologia wifi, GPS i LBS, des del qual, mitjançant l'aplicació 'WeCare', els pares podran configurar els llocs que consideren segurs, com el col·legi, la casa dels avis o qualsevol altre lloc de confiança.

Si el menor ix d'esta zona segura, l'aplicació envia un mapa de senyal al telèfon mòbil dels pares amb la seua ubicació exacta i trajecte fet en el cas que haja eixit de l'"espai segur" delimitat prèviament.

També en matèria de seguretat, Wakid disposa d'un botó SOS des del qual el menor pot fer una telefonada d'emergència a un contacte, establit prèviament des de l'aplicació, en cas d'urgència. Pel que fa a la seua funció de smartphone, permet també rebre i fer telefonades, podent gravar fins a 10 números de familiars o amics als quals el menor podrà telefonar.

Un dels "punts forts", destaquen els responsables del disseny, és que es presenta com un dispositiu molt complet. A més de les funcions descrites té enviament de missatges de text i de veu a través d'un senzill xat en el qual sol cal mantindre polsat un botó, a manera walkie-talkie. També inclou la funció d'escolta remota, gràcies a la qual pots sentir des de l'aplicació el so ambient gravat pel micròfon en temps real.

Finalment, des del dispositiu també es podran fer altres funcions com accedir a jocs, connectar amb altres terminals via bluetooth i programar alarmes. La durada de la seua bateria és un altre avantatge, ja que pot estar encesa fins a set dies en manera estand-by, afegixen.

"Amb MyWigo Wakid volem entrar en el sector de productes destinats a les famílies", explica Pablo Llopis, CEO de MyWigo. "Sabem que comptem amb un smartwatch que pot donar un cop de mà als pares, ja que no hi ha un moment més angoixant per a ells com quan el seu fill desapareix de la seu vista un instant al parc o en un centre comercial, Wakid de MyWigo els auxilia en estos casos", conclou Llopis.

Per a 2017, està prevista la comercialització d'este rellotge en altres països de Larinoamérica, on actualment MyWigo té presència i països del nord-oest d'Europa, com Islàndia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento