Isabel Bonig regala a Mónica Oltra una samarreta amb el lema 'Transparència. Volem els papers'

Isabel Bonig regala a Mónica Oltra una samarreta amb el lema 'Transparència. Volem els papers'

Isabel Bonig regala a Mónica Oltra una samarreta amb el lema 'Transparència. Volem els papers'
Isabel Bonig regala a Mónica Oltra una samarreta amb el lema 'Transparència. Volem els papers' (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • Ha pujat a la tribuna d'oradors de l'hemicicle amb ella i l'ha penjat en la tribuna durant la seua intervenció.
  • Ha criticat que "el TSJCV ha condemnat per segona vegada el Consell en un mes a falta de transparència".
  • Bonig també ha mostrat des del seu escó una imatge de la vicepresidenta amb una samarreta semblant.

La presidenta del PPCV i portaveu del grup popular en les Corts, Isabel Bonig, ha regalat este dijous una samarreta amb el lema 'Transparència. Volem els papers' a la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra.

Bonig, durant la sessió de control al 'president' del ple de les Corts, on ha preguntat a Ximo Puig sobre la política econòmica, ha pujat a la tribuna d'oradors de l'hemicicle amb una samarreta a la mà en la qual es llegeix 'Transparència. Volem els papers', que ha penjat en la tribuna durant la seua intervenció.

La dirigent popular ha criticat que "el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha condemnat per segona vegada el Consell en un mes a falta de transparència", i ha llegit diversos titulars de premsa sobre esta qüestió.

A continuació, s'ha acostat a l'escó de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, a qui li ha donat la samarreta. Durant la intervenció del grup popular, Bonig també ha mostrat des del seu escó una imatge de la vicepresidenta amb una samarreta semblant.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2902805/0/bonig-regala-oltra-samarreta-amb-lema-transpar-ncia-volem-els-papers/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios