Soler, sobre la seua votació al CPFF: "Si es manté en els termes que es diuen, votar a favor és impossible"

Soler, sobre la seua votació al CPFF: "Si es manté en els termes que es diuen, votar a favor és impossible"

Soler, sobre la seua votació al CPFF: "Si es manté en els termes que es diuen, votar a favor és impossible"
Soler, sobre la seua votació al CPFF: "Si es manté en els termes que es diuen, votar a favor és impossible" (EUROPA PRESS)
Ampliar
  • VALÈNCIA, 1 (EUROPA PRESS)

El conseller d'Hisenda, Vicent Soler, ha afirmat este dijous, preguntat per la seua votació en el Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF), que "si es manté en els termes que es diuen -és a dir, passar l'objectiu de dèficit del 0,5% al 0,7%-, votar a favor és impossible".

Soler s'ha pronunciat en estos termes en declaracions als mitjans de comunicació moments abans de començar el ple del Consell, després de ser interpel·lat per la posició del Govern valencià al CPFF.

El conseller ha explicat que la Comunitat necessita un objectiu de dèficit de l'1,4%, de manera que passar del 0,5 al 0,7%, que és el que s'està debatent, "no soluciona absolutament res" als valencians, ha subratllat. "Solucionaria sol un poc el tema de tresoreria, però res més. Per tant, no podem votar a favor", ha incidit.

"Una cosa és el que necessitaríem, que com a mínim és un 1,4%, i si van del 0,5 al 0,7%, doncs bé, es reduirà la desviació del dèficit en dues dècimes però no soluciona el nostre problema de dèficit i, per tant, els valencians no podrem alinear-nos amb altres comunitats autònomes a les quals segurament estes dècimes sí els solucione el problema", ha repetit.

Soler, ha sentenciat: "Ximo Puig -president de la Generalitat- ho té claríssim i ho ha dit des del primer moment. Els interessos dels valencians per damunt dels del partit. El PSOE pot pactar el que crega convenient", ha dit.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2902534/0/soler-sobre-seua-votacio-al-cpff-si-es-mante-els-termes-que-es-diuen-votar-favor-es-impossible/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios