Comunitat Valenciana

Dos detinguts per la seua presumpta relació amb la mort de la dona disparada quan treia les escombraries a Granada

  • La Policia Nacional ha detingut dues persones per la presumpta relació a la mort d'una dona de 34 anys que va ser disparada dilluns a la nit a la zona Nord de Granada capital quan va eixir del seu habitatge a treure les escombraries, segons han detallat a Europa Press fonts d'este cos.

La Policia manté oberta la investigació per a aclarir les circumstàncies de la mort d'esta dona, que regentava un bar a la plaça Arquitecte José Contreras, unes actuacions sobre les quals s'ha decretat el secret de sumari, pel que no ha transcendit quina seria la vinculació exacta dels detinguts amb el que ha passat.

Els fets es van produir cap a les 21.40 hores de dilluns al carrer Alcalá la Real, en la barriada de l'Almanjáyar, on la víctima va rebre un tir a l'abdomen amb un arma de xicotet calibre quan es trobava al costat del seu habitatge traient les escombraries.

Fins al lloc del succés s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local, Nacional i els servicis sanitaris, que van traslladar la víctima en estat greu a un centre hospitalari de la ciutat, on va morir en el matí de dimarts, rebent sepultura l'endemà.

El marit de la víctima es trobava en l'habitatge conjugal quan va succeir l'agressió, el que podria descartar que es tractara d'un cas de violència de gènere, si bé la Policia Nacional manté obertes totes les hipòtesis fins que s'aclarisquen els fets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento