Comunitat Valenciana

Un auditor del PP nacional diu que Gènova no controlava els comptes del grup municipal ni tenia obligació

  • Un auditor del PP a nivell nacional ha assegurat este dimarts que 'Gènova' no controlava, ni tenia obligació de fer-ho, els comptes bancaris del grup municipal popular a l'Ajuntament de València.

Així ho ha manifestat durant la seua declaració com a testimoni a petició del PP, investigat en esta causa com a persona jurídica, en la peça separada del 'cas Imelsa' en què s'investiga el presumpte blanqueig en el grup popular municipal a l'Ajuntament de València.

L'auditor de la formació a nivell nacional ha sostingut que el partit no controla els comptes bancaris dels grups municipals, ni la Llei s'ho exigix, per la qual cosa no es van fiscalitzar, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores de la seua declaració.

D'esta manera, l'auditor ha testificat en la mateixa línia en la qual ho va fer l'advocat Jorge Carbó, representant del PP, que va argumentar que el partit, a nivell nacional, no té l'obligació de controlar tots els "comptes perifèrics" de les formacions regionals i que les del PP de València i del grup municipal popular són "independents" dels nacionals.

Alhora, el representant del PP ha assenyalat a l'exsecretària del grup municipal popular, María del Carmen García Fuster, com a administradora econòmica i última responsable dels comptes investigats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento