Comunitat Valenciana

Suspès a Castelló un juí contra un acusat de segrestar dos menors en no comparèixer les víctimes

  • El juí contra un home acusat de detindre il·legalment dos menors a Vinaròs (Castelló) que devia celebrar-se este dimarts en la secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha quedat suspès en no comparèixer les víctimes.
ACUSADO DE DETENER ILEGALMENTE A DOS MENORES
ACUSADO DE DETENER ILEGALMENTE A DOS MENORES
EUROPA PRESS
ACUSADO DE DETENER ILEGALMENTE A DOS MENORES

El fiscal ha sol·licitat la suspensió perquè considera que sense els testimonis víctimes del succés "difícilment" pot mantindre l'acusació. Per part seua, la defensa s'ha oposat a l'esmentada mesura en sostindre que perjudica el processat -natural del Pakistan-, ja que està "suportant una pena de banqueta des de 2015, sense poder eixir del país".

El jutge ha determinat, tot i això, suspendre la vista per a fer un nou intent de localització de les víctimes.

El ministeri públic sol·licita per a l'acusat 12 anys de presó per dos delictes de detenció il·legal. Segons l'escrit de conclusions provisionals del fiscal, els fets es van produir el 31 de desembre de 2014, quan l'acusat conduïa un vehicle per Vinaròs.

Llavors, l'acusat va introduir en el vehicle una xiqueta de 14 anys a la qual coneixia amb anterioritat i el seu germà, també menor d'edat, segons la informació del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El fiscal sosté que el pare dels menors es va presentar amb diversos familiars perquè l'acusat no poguera anar-se'n amb els menors, tot i que este se'n va anar del lloc i, hores més tard, va etregar els xiquets a la caserna de la Guàrdia Civil d'Amposta (Tarragona).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento