Comunitat Valenciana

Unes 1.500 persones participaran este dissabte al 'atac' zombi a Burjassot

  • Unes 1.500 persones participaran este dissabte, 19 de novembre, a Burjassot (València) en 'Eventos Zombis LZD', una aventura d'oci alternatiu en què cal intentar 'sobreviure' tota la nit a una invasió de de morts vivents, informen els responsables de a l'iniciativa.
Eventos Zombies LZD
Eventos Zombies LZD
RUBEN GIL ROMERO
Eventos Zombies LZD

Un exèrcit de morts vivents aterrarà a Burjassot la nit de dissabte que ve a partir de les 23.00 hores, amb tota una sèrie de carreres i persecucions "en una combinació irresistible de pànic i diversió".

En realitat, es tracta d'una activitat d'oci alternatiu que porta per nom 'Eventos Zombis LZD', i que fins ara venia denominant-se 'Last Zombi Day'. És la primera vegada que l'organització desenvolupa este esdeveniment a la província de València.

La iniciativa va començar a Altea (Alacant) fa un any i, des d'aleshores, ja s'ha celebrat en 20 localitats de tot Espanya, en les quals ha congregat més de 10.000 participants, detallen els seus impulsors en un comunicat.

No es tracta d'un joc competitiu, sinó de supervivència i està desenvolupat per l'empresa Last Day Oci Alternatiu. Des de l'organització, es va confirmar l'assistència de prop de 1.500 persones, de manera que a Burjassot va ser on més participants es van congregar. La iniciativa té la col·laboració de l'Ajuntament de Burjassot i Goes-Añover Alameda.

Durant tota la nit, els participants -dividits entre zombis i supervivents- recorreran els principals carrers de Burjassot s'inclou la 'invasió' de diferents edificis i espais públics.

Els jugadors hauran de sobreviure tota la nit als carrers de la població i passaran per diferents proves, fins a ser evacuats. El primer en acabar totes les proves i arribar, serà l'evacuat i es convertirà en el guanyador.

PROVES

Eixa nit els carrers de Burjassot es convertiran a l'escenari real de carreres, persecucions, i recerca de pistes, on l'adrenalina correrà tan ràpid com el 'virus' (simbòlic) que els participants han d'evitar encomanar-se per a no acabar convertits en zombis. Haurà entre 15 i 20 proves per a superar al llarg de la nit i guanyaran els supervivents que arriben al final del joc, havent superat totes les proves. L'objectiu del joc és que els supervivents no siguen capturats pels zombis, superen els reptes i troben les vacunes que els ajuden a sobreviure.

L'esdeveniment -que aspira a ser reconegut com el millor 'Real Game' d'Espanya- està concebut per a ser apte per a totes les edats (entre 10 i 99 anys), tot i que els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats per un adult a cada moment. A més, els menors de 18 anys hauran de portar una autorització signada pels pares amb una fotocòpia de DNI del pare, mare o tutor que ferm. El full d'autorització disponible en web www.lastzombieday.com.

El 'check-in' per al registre i per a informar de l'escena inicial, tindrà lloc a la Casa de Cultura des de les 19.00 hores i fins a les 22.00 per als supervivents; i des de les 21.00 hores fins a les 22.00 hores per als zombis. En el lloc web també es troba tota la informació relativa al preu de les entrades. A més, en el web està disponible una Guia de Supervivència que conté totes les normes del joc. El maquillatge per a zombis va a càrrec de l'organització i està inclòs en el preu de l'entrada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento