Comunitat Valenciana

La majoria de sindicats rebutgen la proposta de modificació de la plantilla de l'Hospital Provincial de Castelló

  • Els sindicats han rebutjat majoritàriament la proposta de modificació de la plantilla i de la relació de llocs de treball presentada per la Conselleria de Sanitat per al Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, segons ha informat CCOO en un comunicat.
Hospital Provincial de Castellón
Hospital Provincial de Castellón
EUROPA PRESS
Hospital Provincial de Castellón

Així, a la mesa de negociació extraordinària i urgent celebrada este dilluns, que va convocar la Direcció del Consorci divendres, "amb la mínima antelació", s'ha rebutjat "rotundament" el pla de "liquidació" de la consellera de Sanitat, Carmen Montón, per la majoria de la part sindical -CCOO, UGT, CSI·F- i amb l'abstenció de CEMSATSE.

Segons CCOO, la reunió, que ha sigut "merament informativa, sense donar cap opció de negociació", s'ha iniciat amb l'"amenaça" de la Direcció a este sindicat amb la utilització dels seus servicis jurídics "per la vulneració de dades que consideren secrets i confidencials, en resposta a la difusió de la informació i de les intencions liquidadores de la Conselleria de Sanitat envers el Consorci".

"Tot això, d'acord amb les nostres obligacions sindicals i en un intent de dotar de transparència a este procés que la Conselleria ha tractat amb opacitat i ha utilitzat per a iniciar un procés de desmantellament del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló", ha recalcat el sindicat.

CCOO ha lamentat que, una vegada més, "veiem com la gestió de la senyora Montón defuig un altre cop el dret de negociació col·lectiva, fins i tot utilitzant un joc de trilers en la utilització dels terminis, tot això per no donar marge de resposta ni d'acció a la part sindical, desoint una altra vegada a la part treballadora". "Fins i tot en vulneració del principi de la bona fe contractual, necessari en qualsevol àmbit de la negociació", ha afegit.

El sindicat considera que la Conselleria de Sanitat, "desatenent la veu sindical de clar rebuig", seguix amb el seu pla d'"acomiadaments, de cessaments i d'amortitzacions de places, dins de la intenció de desmantellament de l'Hospital Provincial de Castelló".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento