Comunitat Valenciana

La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella oferirà teatre, tallers i cursos en la seua 23a edició

  • La Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella (València) ultima els preparatius de la seua 23a edició, que tindrà espectacles en teatre i carrer i diversos tallers, cursos, conferències, exposicions fotogràfica i presentacions de llibres.

La programació de la Mostra, que es pot consultar des d'este divendres en el seu lloc web, compta a més amb una variada activitat d'oci pels carrers de la població amb un 'trenet de la rialla', un dinar solidari a benefici de 'PayaSOSpital' i una desfilada en el qual s'invita a participar a tot el públic.

Així, Xirivella serà durant dues setmanes el centre de l'activitat cultural a l'àrea metropolitana de València. En esta pròxima edició, la Mostra programa també la 'Mostreta escolar' amb quatre espectacles que comptaran amb 14 representacions, als quals cal sumar 11 nous espectacles i 12 funcions per a tots els públics, amb companyies de la Comunitat Valenciana i altres d'àmbit nacional i internacional.

Des de l'organització han apuntat a més que en esta edició, la presència de dones en escena adquirix un paper protagonista i en què, en definitiva, la direcció de la Mostra i el mateix Ajuntament "continuen esta tasca dinamitzadora per a omplir de rialles i cultura tot Xirivella", han destacat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento