Comunitat Valenciana

Estudiants del CEU podran fer pràctiques remunerades en la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient

  • El ple del Consell ha aprovat este divendres un conveni de cooperació educativa entre la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i la Universitat Cardenal Herrera-CEU per a la realització de pràctiques formatives remunerades dels estudiants universitaris.

Així ho ha informat la vicepresidenta i portaveu de la Generalitat, Mónica Oltra, en la roda de premsa posterior al ple. Tal com ha explicat, l'objectiu d'esta iniciativa és possibilitar que els alumnes d'esta institució realitzen pràctiques formatives i projectes de final de carrera, de final de grau o de final de màster, sense relació laboral, en dependències de la Conselleria o en els seus centres dependents amb l'objectiu de complementar la seua formació universitària.

La Conselleria finançarà la realització de les pràctiques formatives retribuïdes dels alumnes de la Universitat Cardenal Herrera-CEU amb de 6.600 euros.

Com a borsa o ajuda econòmica, els alumnes seleccionats rebran una quantitat mensual de 600 euros, que es pagarà mensualment en proporció a les hores efectivament realitzades durant l'esmentat període.

Esta borsa o ajuda no inclou els costos ocasionats com a conseqüència de la inclusió dels estudiants en el Règim General de la Seguretat Social.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento