Comunitat Valenciana

El Consell licita per gairebé 5,5 milions obres per a construir 27 aules, menjador i gimnàs en el CEIP Ciutat de Cremona

  • La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha tret a licitació per un import de 5.479.536,19 euros -IVA exclòs- les obres de construcció de nou aules d'Infantil, 18 de Primària, menjador i gimnàs en el CEIP Ciutat de Cremona d'Alaquàs (València).
Alumno del Ciutat de Cremona
Alumno del Ciutat de Cremona
ASAMBLEA CREMONA
Alumno del Ciutat de Cremona

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica este divendres esta licitació d'obres, que tenen un termini d'execució de 18 mesos a comptar des de l'endemà a l'acta de comprovació del replantejament.

Per a l'adjudicació d'este contracte, de tramitació ordinària i procediment obert, es tindrà en compte l'oferta econòmica amb fins a 60 punts i la tècnica amb un màxim de 40.

Els interessats, que han d'acreditar solvència econòmica i financera i tècnica, tenen de termini fins al pròxim 23 de novembre per a presentar en el Registre General de la Conselleria d'Educació els tres sobres.

En el primer inclouran la documentació administrativa, en el segon la tècnica i la relativa a criteris, la ponderació del qual depenga d'un juí de valor i en el tercer la proposició econòmica i referent a qüestions quantificables econòmicament.

El resultat de la qualificació prèvia del sobre un es publicarà en El web http://www.contrataciondelestado.es el 5 de desembre de 2016. Per part seua, l'obertura del sobre dos tindrà lloc en la sala d'actes de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport el 13 de desembre a les 12.30 hores.

El dia, hora i lloc de l'obertura del sobre tres es publicarà en la plataforma de contractació del sector públic, una vegada s'haja valorat la documentació presentada en el sobre dos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento