Comunitat Valenciana

L'exalcalde de Sagunt, "sorprès" per l'operació anticorrupció i "absolutament segur" de la seua gestió

  • VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)

El diputat del PPCV en les Corts Valencianes i alcalde de Sagunt (València) durant els anys 2007-2015, Alfred Castelló, s'ha mostrat "sorprès" davant de l'operació anticorrupció que s'està desenvolupant este dimecres en dependències de l'Ajuntament de la població i que està relacionada amb l'anterior govern del PP al consistori. Així, ha remarcat estar "absolutament segur i tranquil" de la tasca que va desenvolupar durant els anys en els quals va governar al municipi.

Així ho ha indicat Castelló als mitjans de comunicació, després de conèixer-se que agents de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) s'han personat este dimecres en dependències de l'Ajuntament de Sagunt (València) en una operació anticorrupció relacionada amb l'anterior govern del PP al consistori.

Sobre esta qüestió, el diputat del PPCV ha lamentat esta situació i que es puga vincular la imatge de la ciutat de Sagunt amb temes de corrupció. "Estic absolutament sorprès" i no tinc cap tipus d'informació", ha subratllat Castelló, qui ha indicat desconèixer els fets que s'estan investigant.

A més, ha defensat que durant els seus anys com a alcalde l'Ajuntament governava en minoria per la qual cosa "per regla general hi ha hagut un control de l'oposició dels temes que han anat al ple",

ha insistit.

D'esta manera, s'ha mostrat "absolutament tranquil i segur" de la seua gestió i ha demanat que "s'investigue tot el que s'haja d'investigar". "Jo tinc la consciència absolutament tranquil·la que ací les coses sempre s'han fet bé i hi ha hagut un control tècnic i de l'oposició", ha tancat.

Segons han informat fonts parlamentàries, el jutjat número 4 de Sagunt va enviar en gener a les Corts un requeriment sobre la condició de diputat de Castelló que ha estat contestat. Tot i això, el diputat del PPCV ha negat tindre coneixement d'esta sol·licitud a la cambra valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento