Versión impresa

El jutjat investiga Carlos Fabra i el pilot Álex Debon per suborn en un patrocini d'Aerocas

El jutjat investiga Carlos Fabra i el pilot Álex Debon per suborn en un patrocini d'Aerocas
El jutjat investiga Carlos Fabra i el pilot Álex Debon per suborn en un patrocini d'Aerocas (WEB AEROCAS)
Ampliar
  • El jutjat d'Instrucció número 3 de Castelló ha admès a tràmit la denúncia interposada pel fiscal la setmana passada contra l'expresident de la Diputació i del PP provincial, Carlos Fabra, i el pilot de motos Álex Debón, en relació amb presumptes irregularitats en un patrocini d'Aerocas, la societat que es va crear per a gestionar l'aeroport.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana en un comunicat, la causa està oberta per un presumpte delicte de suborn i investiga els diners rebuts per la mercantil del pilot en concepte de patrocini per part de l'empresa Aerocas, societat creada en 2003 per a construir i gestionar l'aeroport de Castelló, que estava participada per la Diputació i la Generalitat.

En la resolució notificada este dimecres a les parts, el jutge ha resolt practicar les diligències sol·licitades pel ministeri públic en la seua denúncia. D'esta manera, citarà a declarar en qualitat d'investigats als dos denunciats.

Alhora, ha acordat oficiar a la Policia Judicial perquè complete la investigació feta per la Fiscalia i realitze un informe sobre els diners que, segons recull la denúncia del ministeri públic, va rebre l'esportista i els imports que este, al seu torn, va transferir a l'expresident de la corporació provincial.

Consulta aquí más noticias de Castelló.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2866820/0/jutjat-investiga-carlos-fabra-pilot-alex-debon-per-suborn-patrocini-daerocas/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR