Versión impresa

Mata i Ferri es reuniran amb Montoro este dimecres a Madrid

  • Els portaveus del grup socialista en les Corts, Manolo Mata, i de Compromís, Fran Ferri, es reuniran este dimecres a la vesprada amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a la seu del Ministeri a Madrid per a traslladar-li les seues reivindicacions, especialment en matèria de finançament i inversions.

Tots dos havien sol·licitat la reunió amb Montoro ja que, tal com ha explicat Ferri, després que Montoro rebera el passat 5 d'octubre a la portaveu del PP, Isabel Bonig, el fet lògic és que dispensara el mateix tracte a la resta de 'síndics': "Entenem que, atenent les normes bàsiques de lleialtat institucional ha d'escoltar a la resta dels representants del poble valencià, sense exclusions ni partidismes".

Finalment Montoro els rebrà a partir de les 17.30 hores al ministeri. Manolo Mata va assenyalar divendres passat que a les reivindicacions pel finançament, les inversions o el FLA se sumen qüestions com la negativa a incloure una partida per al transport metropolità de València o la intenció de recórrer la nova llei de RTVV. "Haurem de posar les coses clares i defensar esta Comunitat de tots els atacs injustificats que estem patint", ha apuntat.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2866337/0/mata-ferri-es-reuniran-amb-montoro-este-dimecres-madrid/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR