Mata i Ferri es reuniran amb Montoro este dimecres a Madrid

Mata i Ferri es reuniran amb Montoro este dimecres a Madrid

  • Els portaveus del grup socialista en les Corts, Manolo Mata, i de Compromís, Fran Ferri, es reuniran este dimecres a la vesprada amb el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a la seu del Ministeri a Madrid per a traslladar-li les seues reivindicacions, especialment en matèria de finançament i inversions.

Tots dos havien sol·licitat la reunió amb Montoro ja que, tal com ha explicat Ferri, després que Montoro rebera el passat 5 d'octubre a la portaveu del PP, Isabel Bonig, el fet lògic és que dispensara el mateix tracte a la resta de 'síndics': "Entenem que, atenent les normes bàsiques de lleialtat institucional ha d'escoltar a la resta dels representants del poble valencià, sense exclusions ni partidismes".

Finalment Montoro els rebrà a partir de les 17.30 hores al ministeri. Manolo Mata va assenyalar divendres passat que a les reivindicacions pel finançament, les inversions o el FLA se sumen qüestions com la negativa a incloure una partida per al transport metropolità de València o la intenció de recórrer la nova llei de RTVV. "Haurem de posar les coses clares i defensar esta Comunitat de tots els atacs injustificats que estem patint", ha apuntat.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2866337/0/mata-ferri-es-reuniran-amb-montoro-este-dimecres-madrid/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios