Versión impresa

Puig parlarà esta setmana amb els seus "companys" del PSPV per a adoptar la decisió sobre la investidura a Rajoy

Puig parlarà esta setmana amb els seus "companys" del PSPV per a adoptar la decisió sobre la investidura a Rajoy
Puig parlarà esta setmana amb els seus "companys" del PSPV per a adoptar la decisió sobre la investidura a Rajoy (INSTAGRAM PALAUGVA)
Ampliar
  • El president de la Generalitat valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat este dimarts que durant esta setmana parlarà amb els seus "companys" i prendran la decisió "en el moment oportú" sobre la seua posició en la investidura de Mariano Rajoy com a president del Govern.

Puig, que ha participat a València al 40 aniversari de Ford Espanya, s'ha pronunciat en estos termes en ser preguntat per què va a passar amb la federació socialista valenciana, si s'abstindrà o no en la investidura de Rajoy, en un moment en el qual les diferents federacions ja s'estan posicionant.

"Parlaré al llarg d'esta setmana amb els meus companys i prendrem les decisions en el moment oportú", ha dit Puig, qui ha apuntat que acaba de tornar d'un viatge oficial a Cuba "que ha estat un èxit per a les nostres relacions comercials i culturals".

"I estic en el fonamental, que és treballar pels pressupostos de la Generalitat valenciana i hui en esta presentació del 40 aniversari de Ford, que és una empresa fonamental per a la Comunitat", ha conclòs.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2865695/0/puig-parlar-esta-setmana-amb-els-seus-companys-pspv-per-adoptar-decisio-sobre-investidura-rajoy/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR