Versión impresa

L'Ajuntament de Puçol rebutja l'agressió als guàrdies civils en Altsasu, un d'ells veí de la població

  • L'Ajuntament de Puçol (València) ha expressat este dimarts el seu rebuig a l'agressió sofrida dissabte passat per dos guàrdies civils i els seus acompanyants en Altsasu (Navarra), un d'ells veí de la població, i els ha desitjat una "ràpida recuperació".

L'alcalde, Enrique Esteve, ha indicat en un comunicat que ha parlat per telèfon amb el guàrdia civil valencià agredit, qui li ha assegurat trobar-se "molt animat" i li ha explicat que la intervenció quirúrgica que li han hagut de fer en el turmell havia eixit "perfecta". Alhora, l'agent ha agraït la telefonada i ha manifestat sentir-se "orgullós" del seu poble.

El consistori ha mostrat el seu rebuig "a qualsevol tipus de violència i especialment l'incident contra el nostre veí i els seus acompanyants", als qui desitgen "una ràpida recuperació": A més, ha comunicat que queden a disposició del guàrdia civil "per al que estime convenient, tant per a ell com per a la seua família".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2865385/0/lajuntament-pucol-rebutja-lagressio-als-gu-rdies-civils-altsasu-dells-vei-poblacio/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR