L'Ajuntament de Puçol rebutja l'agressió als guàrdies civils en Altsasu, un d'ells veí de la població

L'Ajuntament de Puçol rebutja l'agressió als guàrdies civils en Altsasu, un d'ells veí de la població

  • L'Ajuntament de Puçol (València) ha expressat este dimarts el seu rebuig a l'agressió sofrida dissabte passat per dos guàrdies civils i els seus acompanyants en Altsasu (Navarra), un d'ells veí de la població, i els ha desitjat una "ràpida recuperació".

L'alcalde, Enrique Esteve, ha indicat en un comunicat que ha parlat per telèfon amb el guàrdia civil valencià agredit, qui li ha assegurat trobar-se "molt animat" i li ha explicat que la intervenció quirúrgica que li han hagut de fer en el turmell havia eixit "perfecta". Alhora, l'agent ha agraït la telefonada i ha manifestat sentir-se "orgullós" del seu poble.

El consistori ha mostrat el seu rebuig "a qualsevol tipus de violència i especialment l'incident contra el nostre veí i els seus acompanyants", als qui desitgen "una ràpida recuperació": A més, ha comunicat que queden a disposició del guàrdia civil "per al que estime convenient, tant per a ell com per a la seua família".

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2865385/0/lajuntament-pucol-rebutja-lagressio-als-gu-rdies-civils-altsasu-dells-vei-poblacio/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios