Comunitat Valenciana

L'Agència Tributària reclama 3,6 milions a Aerocas per deduccions incorrectes de l'IVA en els patrocinis

  • L'Agència Tributària ha reclamat a la promotora de l'aeroport de Castelló (Aerocas) la devolució de 3,6 milions d'euros que es va deduir "incorrectament" en concepte d'IVA d'un total de 25 milions d'euros de despeses relatives sobretot a patrocinis esportius i altres conceptes com publicitat, marxandatge, organització d'esdeveniments o despeses de representació.
Aeropuerto de Castellón
Aeropuerto de Castellón
WEB AEROCAS
Aeropuerto de Castellón

Esta resolució s'ha produït després que una inspecció de l'Agència Tributària a Aerocas determinara que hi ha hagut deduccions incorrectes de l'IVA i de l'Impost de Societats en els exercicis 2009, 2010, 2011 i 2014, segons han informat fonts de la promotora de l'aeroport.

Segons el parer de l'Agència Tributària, es tracta de factures no deduïbles, pel que insta abonar este mes 3,6 milions en concepte de liquidació de l'IVA. Aerocas estudia fórmules per resoldre la situació.

D'altra banda, l'Agència Tributària ha imposat a Aerocas sancions per import de 3,4 milions d'euros relacionades amb el mateix asumpte, que han estat recorregudes davant del Tribunal Econòmic-Administratiu Regional (TEAR). El pagament queda a expenses de la resolució del tribunal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento