Comunitat Valenciana

Bonig: "Li vaig demanar l'acta a Domínguez i ell ha dit que se n'anava a no adscrits, igual que Peremarch (Podem)"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha explicat este dilluns que li va demanar l'acta al diputat autonòmic Miquel Domínguez -després que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) li obrira causa per un presumpte delicte de blanqueig en el cas Imelsa-, però "ell va dir que no, que es donava de baixa en el partit i se n'anava al grup dels no adscrits".
Isabel Bonig y Eva Ortiz en una rueda de prensa
Isabel Bonig y Eva Ortiz en una rueda de prensa
PPCV
Isabel Bonig y Eva Ortiz en una rueda de prensa

"Exactament igual que la senyora Covadonga Peremach", ha manifestat Isabel Bonig referint-se a l'exdiputada de Podem que es troba des de fa mesos en el grup de no adscrits de les Corts.

La dirigent popular ha realitzat estes declaracions en una roda de premsa, en ser preguntada per les declaracions que va fer divendres passat la vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, en les que va criticar que alguns diputats deixen el partit però mantinguen l'acta de diputats.

"Vorem si la senyora Oltra diu el mateix si algun diputat resulta imputat", ha manifestat Bonig, qui ha indicat que la Fiscalia està investigant un viatge de l'alcalde de Tavernes de la Valldigna (València) i diputat de Compromís, Jordi Juan, a Atapuerca "que va pagar amb les arques municipals".

Alhora, ha assenyalat que l'alcalde d'Alfàs del Pi (Alacant), el socialista Vicente Arqués, "té diversos fronts judicials oberts", i ha preguntat si ells "van a deixar l'acta".

De la mateixa manera, ha manifestat que l'exdiputat provincial Rafael Rubio "seguix a l'Ajuntament de València", tot i que el jutge l'investiga en la part del cas Imelsa relativa als contractes 'zombis'.

A més, ha subratllat que "la portaveu de Compromís en Sax està imputada per malversació de cabals públics i prevaricació", i també ha criticat que Oltra recolze al secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedeu, "una persona que deixa un deute en una empresa que gestionava i que no d'alta a treballadors". "Claríssima doble vara de mesurar", ha denunciat Bonig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento