Comunitat Valenciana

InnDEA obri la convocatòria del 'Climathon', el major concurs d'idees contra el canvi climàtic

  • Al certamen participaran de manera simultània ciutats de fins a 3' països i està promogut per Climate-KIC.
  • L'objectiu és reballar per a resoldre el repte "Reducció del consum d'energia a la ciutat de València".
  • El premi és gaudir de dos mesos de tutorització en Las Naves per a desenvolupar la idea seleccionada.
Climathon Valencia 2016
Climathon Valencia 2016
Agencias
Climathon Valencia 2016

El pròxim 28 d'octubre la ciutat se suma al major repte mundial pel canvi climàtic, el concurs d'idees 'Climathon', en què van a participar de manera simultània ciutats de fins a 30 països i que està promogut per Climate-KIC, la major col·laboració pública i privada d'Europa centrada en la innovació per a mitigar el canvi climàtic.

"Conscients de la importància que té hui dia la implicació pública i privada en la mitigació del canvi climàtic, l'Ajuntament de València, a través d'InnDEA València, ha organitzat aquest esdeveniment en el qual els i les participants hauran de treballar per resoldre el repte 'Reducció del consum d'energia a la ciutat de València', explica la regidora d'Innovació i vicepresident d'InnDEA València, Jordi Peris, en un comunicat.

"Volem animar a estudiants i a professionals del sector que participen en aquest moviment internacional i que contribuïsquen a buscar solucions sostenibles que puguen posar-se en marxa a la ciutat", afegix l'edil.

El 'Climathon', de caràcter gratuït i amb un aforament de 25 places, tindrà un primer premi per a l'equip guanyador basat en dos mesos de mentorització en Las Naves per a desenvolupar la idea seleccionada.

Les persones inscrites gaudiran durant 12 hores de l'assessorament de professionals que els guiaran durant la dinàmica de grups, formats per perfils diversos com desenvolupament, màrqueting, negocis, entre d'altres.

El jurat que estarà format per tècnics d'InnDEA València, de l'Associació Valenciana d'Empreses Sector Energia (Avaesen), de Climate KIC i de l'Ajuntament de València, valorarà positivament aquelles idees que aporten caràcter innovador, que comprenguen un enfocament social i que siguen aplicables a la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento