Comunitat Valenciana

El xef Jamie Oliver mostra a Twitter la seua particular versió de la paella valenciana

  • La seua peculiar versió d'aquest plat tan tradicional inclou xoriço, cuixes de pollastre i pésols.
  • El còmic Eugeni Alemany i el cuiner Alberto Chicote l'han convidat a València perquè prove la paella a l'estil valencià.
  • El prestigiós diari anglès "The Guardian" ha publicat una notícia en la qual assegura que la paella del xef "uneix una fracturada Espanya contra ell".
El tuit con la versión de la paella de Jamie Oliver
El tuit con la versión de la paella de Jamie Oliver
TWITTER
El tuit con la versión de la paella de Jamie Oliver

El conegut xef britànic Jamie Oliver s'ha convertit este dimarts en 'trending topic' amb una particular versió de la paella, en què inclou xoriço, cuixes de pollastre i pésols, que ha generat una gran polèmica en Twitter i ha provocat que el cuiner Alberto Chicote i l'humorista Eugeni Alemany l'hagen invitat a provar una paella autèntica.

Oliver ha presentat, amb una fotografia, la seua versió d'este plat tradicional valencià en el seu perfil de Twitter i a partir d'ací ha sorgit la controvèrsia, que ha arribat al punt que el diari anglés 'The Guardian' ha publicat una notícia en la qual assegura que la paella del xef "uneix una fracturada Espanya contra ell".

El televisiu Alberto Chicote ha contestat a esta recepta amb una imatge en la qual es pot vore una paella cuinant-se a llenya i apunta: "@JamieOliver estàs invitat".

Alhora, l'impulsor de la iniciativa #paellaemoji, el còmic Eugeni Alemany, ha escrit un missatge a Oliver agraint-li la seua difusió del plat i l'ha invitat a visitar València en Falles per a provar l'"estil tradicional" en l'Albufera.

També ha recalcat que Oliver és un xef reconegut internacionalment i ha fet "una versió pròpia", i s'ha preguntat si, "en lloc d'atacar-lo no és millor invitar-lo a vindre" a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento