Comunitat Valenciana

'She's the fest' escalfa motors amb l'esperança de doblar la xifra d'assistents

  • El festival, que se centra en la difusió del talent femení, es celebrarà el 30 de setembre i 1 d'octubre a Las Naves.
  • L'organitzador, Jesús de Santos, assegura que enguany el ritme de venda d'entrades va "bastant millor".
  • El programa inclou aquesta edició un cicle de cinema dirigit per dones i un taller d'arquitectura.
Presentación de She's the fest
Presentación de She's the fest
EUROPA PRESS
Presentación de She's the fest

El festival 'She's the Fest', que aposta per la divulgació del talent femení i que es celebrarà en Las Naves el 30 de setembre i 1 d'octubre, escalfa ja motors per a esta segona edició, en què aspira a doblar la xifra d'assistents respecte a la seua edició de 2015.

Així ho ha assegurat Jesús de Santos, organitzador del festival, durant la presentació del mateix, en què assenyalat que el passat ha estat "un any dolent" perquè les primeres edicions "solen ser complicades", però enguany el ritme de venda d'entrades va "bastant millor".

"Talent femení hi ha de sobres", ha recalcat, per a mostrar la seua esperança que esta proposta artística a València s'aferme amb una bona resposta per part del públic.

Zahara, Carmen Boza, Brigitte Laverne, Morgan, Carla, Terrier, Papaia, Rural Zombis i Peluché són alguns dels noms que integren el cartell d'un certamen que reunirà artistes nacionals i internacionals de terrenys com la música, el cinema i altres disciplines.

Com ja va passar en la passada edició, que va comptar amb la participació de Belako, Skinny Girl Diet, Les Sueques, Joana Serrat, Leyya i Hella Comet, la música serà l'eix principal d'este aparador de la creació feta per dones, per la qual cosa un altre cop el line-up del festival estarà compost per grups en els quals elles tenen el paper protagonista en tots els nivells.

A més, com a novetat ha incorporat una categoria de cinema, amb un cicle titulat 'Intransitadas' que està compost per tres cintes dirigides per dones: 'La Novia', de Paula Ortíz; 'Todos estan muertos', de Beatriz Sanchís, i 'Family tour', de Liliana Torres. Alhora, hi haurà un taller d'arquitectura dirigida a menors de fins a 14 anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento