Versión impresa

PPCV censura Benavent per acusar "gratuïtament" Rajoy que "no té absolutament res a vore" amb el cas

  • La coordinadora general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Eva Ortiz, ha censurat este divendres les declaracions de Marcos Benavent, exgerent d'Imelsa, qui ha acusat este divendres el president del Govern en funcions i del PP, Mariano Rajoy, d'"estar al corrent" de la suposada trama corrupta que s'investiga al jutjat d'instrucció numero 18 de València i del presumpte pagament de comissions a persones vinculades al seu partit.

Ortiz, en declaracions als mitjans de comunicació, ha indicat que es tracta d'unes acusacions "gratuïtes" contra Mariano Rajoy al qual ha qualificat de persona "honrada i honesta" que "no té absolutament res a vore amb esta situació".

Per esta raó, ha remarcat que la seua formació "no està en absolut d'acord" amb les manifestacions de l'exgerent d'Imelsa, tot i que ha volgut remarcar que des del PP "van a respectar qualsevol acció judicial o prova que s'haja de portar a seu judicial".

Tot i això, ha subratllat que el que no van a permetre és que "s'utilitze a persones honrades i honesta com el president del Govern enmig d'una situació en la qual un senyor diu que 'creu que' o 'sembla que'". "Això no pot ser i contra això anem a estar ferms en la posició", ha insistit Ortiz.

"DEIXEM ACTUAR A LA JUSTÍCIA"

Ortiz ha advocat per deixar actuar a la justícia, però sense permetre que es realitzen afirmacions "gratuïtament" que "ni tan sols este senyor ha pogut demostrar". "Nosaltres el que volem és que caiga tot el pes de la llei contra les persona que hagen comès un delicte, sempre entenent la presumpció d'innocència i portant a seu judicial qualsevol informació o prova", ha sostingut la popular.

En este sentit, ha reprotxat l'actitud de Benavent per eixir d'un jutjat i "començar a parlar de 'crec que', 'sembla que'. Segons la seua opinió, són "molt greus i perilloses" este tipus d'acusacions i "no ajuden en res a una situació que volem que com més prompte se sàpiga qui ha fet alguna cosa malament i pague per esta raó".

D'esta manera, ha subratllat que no van a consentir que "es fique al president del Govern en una situació en la qual no té absolutament res a vore", ha tancat.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2846039/0/ppcv-censura-benavent-per-acusar-gratu-tament-rajoy-que-no-te-absolutament-res-vore-amb-cas/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR