Comunitat Valenciana

Oltra: "El del Consell Rector de la tele està a punt de convertir-se en una cosa paranormal, ningú vol anar allà"

  • VALÈNCIA, 23 (EUROPA PRESS)

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha apuntat este divendres després de conèixer-se la renúncia de Josep López a ser candidat per a presidir el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) que "el del consell de la tele està a punt de convertir-se en una cosa paranormal, ningú vol anar allà, la gent renúncia".

En la roda de premsa posterior al ple del Consell, Oltra també s'ha referit a l'anunci de Ciutadans que votarà a favor dels candidats que proposen la resta de partits per a desbloquejar l'elecció dels membres del consell i ha assegurat que li sembla "bé", donada la importància que la Comunitat puga tindre "mitjans de comunicació públics, valencians, de proximitat, que informen sobre les coses que ens passen".

Ha assenyalat que esta qüestió "no es pot ajornar més" i ha mostrat la seua esperança que es desbloquege la situació i "no hi haja una maledicció sobre esta qüestió, que no siga una cosa paranormal i que entrem en les vies de la normalitat democràtica, de l'acord, del diàleg, d'acostar postures".

Oltra ha demanat "al grup que està en una posició inflexible, el PP" que reflexione sobre la seua posició de no estar "disposat a negociar" les seues propostes perquè això "no són llentilles que si vols les prens i si no les deixes".

"Les majories qualificades el que establixen és un espai de diàleg i de consens on tot el món opinem de les candidatures dels altres i este és un factor de cultura democràtica que el PP encara ha d'aprendre", ha afirmat, per a alertar que "no s'aplica el corró des de la majoria absoluta, però tampoc s'apliquen els corrons des de les minories de bloqueig".

Segons la seua opinió, "esta és una lliçó molt valuosa que estaria bé que el grup popular aprenguera perquè li vindrà molt bé per al futur".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento