Versión impresa

Josep López renuncia com a candidat a presidir el Consell Rector de la nova RTVV

  • L'excandidat, a proposta del grup socialista, per a presidir el Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), la nova RTVV, ha anunciat este divendres que renuncia com a candidat davant de les "discrepàncies entre les forces polítiques" respecte a la seua candidatura.

Així ho ha indicat en un comunicat enviat a Europa Press en què assenyala que la seua candidatura "ha estat i és font de problemes i discrepàncies entre les forces polítiques" i anuncia la seua renúncia perquè "per damunt de qualsevol altre aspecte està la necessitat que els ciutadans puguen disposar el més ràpid possible d'una radiotelevisió, de mitjans audiovisuals públics".

Estos mitjans, ha continuat, han d'estar "implicats de manera ferma en la vertebració social i afirmació de la identitat i l'autonomia de la nostra terra". "Queda per davant el treball més il·lusionant, ací em trobaran. Gràcies per tot i a tots els qui han confiat en mi", conclou López.

El mes de juliol passat va quedar paralitzada l'elecció dels membres, i la presidència, de la CVMC, davant de la impossibilitat dels grups parlamentaris d'arribar a un acord en els noms. De fet, PP i Ciutadans van rebutjar López per la vinculació de la seua dona amb líders socialistes.

Este mes de setembre es van reprendre les negociacions i el grup socialista va proposar com a candidat alternatiu Enrique Soriano, actualment lletrat de les Corts.

Ciutadans ha assegurat este divendres que votarà a favor dels candidats proposats per la resta de grups per a desbloquejar la situació, mentre que des de Podem s'ha demanat diverses vegades el seu rebuig a la candidata del PP, Maite Fernández.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2845686/0/josep-lopez-renuncia-com-candidat-presidir-consell-rector-nova-rtvv/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR