Comunitat Valenciana

Mario Vaquerizo lidera un nou festival LGTB que proposa un "còctel explosiu" a València

  • El cantant Mario Vaquerizo és la gran estrella convidada del nou certamen LGTB No Closet Festival que el dissabte 22 d'octubre oferirà un "còctel explosiu" a l'Ateneu Mercantil de València amb música en directe, projeccions de curts, sessions de dj's i "moltes ganes de passar-s'ho bé".
El certamen se abre a todo tipo de público en un espacio diferente de la ciudad
El certamen se abre a todo tipo de público en un espacio diferente de la ciudad
NO CLOSET FESTIVAL
El certamen se abre a todo tipo de público en un espacio diferente de la ciudad

El festival s'estrena en un escenari "poc habitual" per a este tipus d'esdeveniments i ha escollit l'Ateneu com a edifici emblemàtic del centre de la ciutat, amb l'objectiu de diferenciar-se així de les "típiques sales de festes" dedicades a este públic, segons ha informat la promotora Free Productions en un comunicat.

El No Closet naix amb "una clara intenció": arribar a l'harmonia entre el col·lectiu LGTB i "qualsevol persona que vullga passar-s'ho bé". Per això, el penúltim dissabte d'octubre oferirà una vetllada diferent des de les 21.00 hores fins a les tres del matí, de manera que respectarà la normativa pel que fa a horaris permesos per a este tipus de festes, ha destacat l'organització.

La nit arrancarà amb la projecció de dos curts enfocats al públic LGTB i seguirà amb la música com a gran protagonista tant en directe com en format dj. Com a cap de cartell, el popular personatge televisiu i cantant de les Nancys Rubias actuarà acompanyat per l'artista xilena Javiera Mena, House of La Rara amb el seu espectacle de música house i l'actriu i dj Laura Put.

Posaran el colofó al festival el valencià Eterno i el duo barceloní de Las Bistecs, actualment "de moda" en l'escena més alternativa i surrealista, gràcies al seu èxit en xarxes socials.

En definitiva, No Closet Festival proposa xerrades, música en directe, curtmetratges i remescles de temes 'indie', pop, electrònica i 'petardeig' amb un únic final: oferir propostes de primer nivell a tota la gent que vullga "viure una cosa nova" davant de l'"escassa" oferta LGTB de València, segons els responsables.

INVITA A FICAR-SE A L'ARMARI

En matèria LGTB, el festival defensa que "tot i que el típic és apel·lar que la gent isca de l'armari, cal tot al contrari: que la gent que no ha estat mai es fique dins". "Perquè este armari està ple de persones, vida, històries i moments", ha reivindicat l'organització, que creu que "tots portem un armari a costes siguem part del col·lectiu LGBT o no" i que este "parla de qui som i ens representa com a persones".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento