Versión impresa

Morera demana una reunió urgent a Pío Escudero per a abordar la nova situació de Barberá

Morera demana una reunió urgent a Pío Escudero per a abordar la nova situació de Barberá
Morera demana una reunió urgent a Pío Escudero per a abordar la nova situació de Barberá (EUROPA PRESS)
  • El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha demanat una reunió "urgent" al president del Senat, Pío García Escudero, davant de la nova situació en la cambra alta de la senadora i exalcaldessa de València, Rita Barberá, que va ser elegida per a este càrrec en representació territorial de la Comunitat Valenciana per a la IX Legislatura del parlament autonòmic.

En una carta amb data d'este dimecres, Morera trasllada a García Escuero que la "nova situació" de Barberá -que va quedar incorporada dimarts al Grup Mixt del Senat després de deixar la militància en el PP arran que el Suprem l'hi haja obert causa per presumpte blanqueig de capitals en el marc de l'Operació Taula- "ha de ser abordada tant pel Senat com pel parlament valencià amb la diligència i la serietat que la ciutadania ens exigix".

El president de les Corts recorda a García Escudero que en el Debat de Política General de la Comunitat Valenciana, celebrat la setmana passada, es va aprovar una proposta de resolució amb la unanimitat de tots els grups en la qual demanaven a Barberá que renunciara a la seua acta per a "salvaguardar la dignitat de la representació dels valencians i valencianes".

L'exalcaldessa va fer pública la setmana passada la seua decisió de sol·licitar la seua baixa al PPCV però mantindre el seu escó en la cambra alta, pel que ha passat al grup mixt.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/2843797/0/morera-demana-reunio-urgent-pio-escudero-per-abordar-nova-situacio-barbera/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR