La Luxúria del musical

Després de l’èxit a Madrid, ‘Cabaret’ arriba a Barcelona per convertir el Teatre Apolo en un decadent ‘night club’ del Berlín nazi dels anys 30.
Marta Rivera dóna vida a l’Apolo a la ingènua Sally Bowles (Arxiu).
Marta Rivera dóna vida a l’Apolo a la ingènua Sally Bowles (Arxiu).
Marta Rivera dóna vida a l’Apolo a la ingènua Sally Bowles (Arxiu).
El Teatre Apolo inicia avui un viatge al Berlín dels anys 30. Un viatge que durant quatre mesos transformarà l’emblemàtic teatre en el Kit Kat Klub, el night club berlinès on transcorre Cabaret.El musical ens transporta a l’Alemanya de l’època nazi per explicar la història d’amor de la Sally Bowles i en Cliff. La trama transcorre el 1931 dins el Kit Kat Klub, un ambient decadent i luxuriós on evadir-se de la dura realitat. La història, que va popularitzar al cine Liza Minnelli en el paper de Sally, té a l’Apolo la seva versió catalana en  Marta Rivera. Junt amb Rivera, Victor Masán i tot un seguit d’actors i ballarins que donaran forma a aquest tràgic espectacle musical.

Èxit internacional

L’arribada de Cabaret al passeig més teatral de Barcelona converteix la ciutat en capital europea del musical, ja que hi ha diversos espectacles d’aquest gènere programats per a la tardor barcelonina.

De moment, i abans de la seva estrena oficial, tot i que ja es fan funcions prèvies, Cabaret ha aconseguit vendre més de 15.000 entrades. Això, i el fet que el mateix espectacle es va representar amb èxit durant tres anys a Madrid i en altres capitals europees demostra la bona salut del musical.

* Teatre Apolo (Av. Paral·lel, 59). Avui i dissabte a les 18.30 i a les 22.15 hores. Diumenge a les 18.30 hores. Preu: de 20,90 a 66,90 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento