Una parada obligada

Alejandro Sanz porta a Barcelona el seu desè disc, ‘El tren de los momentos’, en el qual han participat Juanes, Shakira o Maná. Dues hores de concert amb 13 músics, 6 pantalles i 250.000 w de llum.
L’artista madrileny ha guanyat un premi Grammy i 15 Grammies llatins (Arxiu).
L’artista madrileny ha guanyat un premi Grammy i 15 Grammies llatins (Arxiu).
L’artista madrileny ha guanyat un premi Grammy i 15 Grammies llatins (Arxiu).
Sense rastre de l’estrès que li va fer abandonar la seva gira americana, el cantautor madrileny Alejandro Sanz porta a Barcelona el tour El tren de los momentos-2007, en el que presentarà el seu desè disc, del mateix nom.Maná, Shakira, Antonio Carmona, Juanes o Calle 13 han col·laborat en aquest àlbum de 10 temes inèdits gravat l’any 2006 a la seva casa de Miami, a les Bahames, a Mèxic i a Madrid.

El Palau Sant Jordi acollirà aquest nit un concert de dues hores, on Sanz interpretarà els seus grans èxits i els temes del seu nou treball discogràfic.

Sorpreses amb micròfon

Ningú sap si cap dels seus col·legues artistes saltarà per sorpresa a l’escenari, com va fer Shakira al primer concert de la seva gira a Espanya, el  passat 4 d’agost, a Santiago de Compostela. A la primera persona, La peleíta o Te lo agradezco, pero no són algunes de les cançons que tocarà la seva banda de 13 músics espanyols i novaiorquesos d’origen llatí.

* Avui, a les 21.00 hores. Palau Sant Jordi (Passeig Olímpic, 5). Entre 32 i 44 euros.

Escena espectacular

Sanz, que ha venut 21 milions de còpies, apareixerà en un escenari dissenyat per Luis Pastor, amb sis pantalles, 250.000 w de llum i 120.000 w de so. L’artista acabarà la seva gira de dos mesos per 22 ciutats espanyoles el 29 de setembre a Sevilla.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento