Desallotgen el poblat de caravanes de Sant Andreu

Desallotgen el poblat de caravanes de Sant Andreu

Portaven gairebé un any en un solar. Una seixantena de famílies van ser desallotjades ahir per ordre judicial del solar del carrer Santander, al barri de Sant Andreu, on s’havien instal·lat feia gairebé un any. Les famílies procedien de Galícia i Portugal, i al febrer de 2004 ja havien estat desallotjades d’un terreny situat al carrer Agricultura.
Una forta dotació policial es va presentar a mig matí juntament amb les màquines excavadores que havien de tirar a terra les precàries construccions que formaven el poblat. No hi va haver cap incident mentre les famílies carregaven els electrodomèstics i d’altres estris als seus camions per marxar cap a un altre indret. El desallotjament estava previst pel passat mes de desembre, però els van deixar passar el Nadal al solar de Sant Andreu.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/249/0/Desallotgen/caravanes/SantAndreu/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios