Mísia canta a pessoa i saramago

L’artista estrena amb Adriana Calcanhotto ‘Lisboarium’, un espectacle amb lletres de grans poetes.
Mísia canta a Lisboa, als seus carrers i als seus poetes (Arxiu).
Mísia canta a Lisboa, als seus carrers i als seus poetes (Arxiu).
Mísia canta a Lisboa, als seus carrers i als seus poetes (Arxiu).
El millor fado i la millor poesia portuguesa s’abracen aquesta nit al Palau de la Música Catalana. La cantant Mísia estrena a Espanya el seu espectacle Lisboarium, dins del Festival Únicas, després de fer-lo al teatre Els Bouffes du Nord a París el febrer passat.Aquest concert acústic comença fent un recorregut per grans compositors i guitarristes com Armandinho, José Nunes, Jaime Santos, Fontes Rocha o José Manuel Neto.

Després, Mísia interpretarà textos de grans poetes comtemporanis especialment escrits per a la seva veu. Des de Da vida quiero os sinais, de José Saramago i Dança de Magoas, de Fernando Pessoa, fins a Se nosso mundo anoiteceu, de José Luis Peixoto.

A la meitat de l’espectacle s’unirà la veu i la guitarra d’Adriana Calcanhoto, valor emergent de la música brasilera. Juntes homenatjaran a Mario Sa Carneiro, poeta maleït que es va suïcidar a París.

*Palau de la Música Catalana (Sant Francesc de Paula, 2). Avui   a les 21.30 hores. De 15 a 62 euros.

Una veu molt viatjada

Mísia va néixer a Porto, es va traslladar a Barcelona, on va conèixer noves expressions artístiques i després va viure en primera persona la Movida madrilenya. En 1990 va tornar a Portugal per a treballar amb lletristes i compositors i convertir-se en la veu del fado.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento