SALIR HOY

Música

Euroconcert. El Palau de la Música rep al grup I Musici dins de la temporada de concerts Euroconcert. El programa es basa en les peces venecianes d’Antonio Vivaldi.

* Sant Francesc de Paula, 2. A partir de les 21.00 hores. 35 a 88 euros.

Noves creacions. L’Ensemble Instrumental de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) ofereix un concert a l’Auditori com a part de la programació dels concerts de l’Acadèmia. El repertori el formen estrenes d’obres recents d’estudiants de composició de l’ESMUC.

* l’Auditori. Sala 3 Tete Montoliu. Lepant, 150. A partir de les 19.00 hores. Gratis.

Xerrada

Cèl·lules mare. La directora del Banc de Cèl·lules Mare del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona, Anna Veiga, parla de la seva especialitat a la Sala Cotxeres del Palau Robert. La conferència s’inclou en el programa d’activitats de l’exposició Apropa’t a la ciència.

* Pg. de Gràcia, 107. A partir de les 19.00 hores. Gratis.

Art

De disseny. Looking Shoking, Txell Miras, Mireya Ruiz o Carlos Díez Díez són joves dissenyadors consolidats en el panorama de la moda espanyola que ara entren en un centre comercial (Maremagnum) amb una instal·lació feta per ells i ubicada al vestíbul i amb una botiga, Tienda Guerrilla, on mostrar les seves creacions.

* Maremagnum. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento