«La parada és el meu feu», bromeja la Isabel quan comenta que, tot i considerar-se una persona tímida, quan es posa darrera el taulell es transforma. Per a Gimeno, el mercat reflecteix els canvis de la societat, ja que «fa 25 anys era excepcional veure homes al mercat i ara és habitual». Un canvi negatiu: les presses amb les que compra la gent fan que es vingui menys al mercat.
Només ven ous de gallina i guatlla, ni d’estruç ni d’ànec... Com a d’altres mercats, perquè creu que pel tipus de clientela no tindrien sortida.
«El volum de vendes d’abans no és el d’ara», recorda la Isabel. Per aquest motiu van haver de deixar una de les parades. Malgrat la davallada, la paradista recalca que «quan vols qualitat o un tracte especial, véns al mercat».
I tot i que assegura no ser pessimista, sinó realista, considera que la situació de fa anys no tornarà i que les grans àrees, que no venen producte fresc, fan «mal».
Ingredients
4 ous. 1 llauna de foie gras. Llet. Farina. Mantega. Formatge ratllat. Nou moscada. Sal.
Elaboració
Coure els ous, pelar-los i obrir-los per la meitat. Barrejar el rovell de tres dels ous amb el foie gras i tornar a farcir els ous (el quart rovell, picar-lo i reservar-lo). Fer una beixamel amb la mantega, la llet, la farina i la nou moscada i banyar els ous. Tirar-hi formatge ratllat per sobre i el quart rovell picat. Gratinar i, finalment, servir.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios