Gala solidària al Gran Teatre del Liceu per fer costat a tots els infants amb més necessitats

  • Se celebra el diumenge 10 de novembre al Gran Teatre del Liceu.
  • Actuaran Teràpia de Shock, Amelie, Guevara i Pablo López.
  • Els fons recaptats es lliuraran el dia 20 a la Regidoria d'Infància.
Els Teràpia de Shock seran una de les bandes que actuarà a la Gala del Dia Mundial de la Infància.
Els Teràpia de Shock seran una de les bandes que actuarà a la Gala del Dia Mundial de la Infància.
ARXIU
Els Teràpia de Shock seran una de les bandes que actuarà a la Gala del Dia Mundial de la Infància.

El Gran Teatre del Liceu obre les portes el proper diumenge, dia 10 de novembre, a la Gala del Dia Mundial de la Infància, que organitza la plataforma Som una família de la Fundació SOS amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

La gala commemora els drets dels més petits i reivindica diversió, emoció i esperança per a totes les famílies catalanes. Hi acturaran Teràpia de Shock, Amelie, Guevara, Pablo López i el musical Vidas de Película.

La recaptació de la gala anirà destinada a la plataforma organitzadora, Som una Família, que té com a missió ajudar a les famílies prevenint situacions de conflicte o de deteriorament familiar o personal produïts per la manca de recursos econòmics o per la pèrdua del domicili on viu el menor d'edat.

Tota la informació sobre aquesta gala solidària especial es troba explicada a la pàgina web oficial www.galamundialdelainfancia.org. Els fons recaptats en aquesta iniciativa es lliuraran oficialment, el proper 20 de novembre, en un acte institucional a la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament de Barcelona.

Recomanació de l'ONU

L'any 1954, l'Assemblea General de l'ONU va recomanar que tots els països constituïssin el Dia Mundial del Nen, amb activitats dirigides a promoure el benestar entre els nens del món. L'Assemblea va aprovar la Declaració dels Drets del Nen el 1959 i, posteriorment, el 1989, la Convenció sobre els Drets del Nen.

Fundació  SOS promou des de fa més de 13 anys els 12 drets de la infància mitjançant el Calendari 12 mesos-12 Drets, en el qual participen una dotzena de personalitats que col·laboren desinteressadament i que assistiran a la Gala del Dia Mundial de la Infància 2013. A més, 12 de les bloggers més representatives a nivell nacional han realitzat un segon calendari solidari recolzant també els drets de la infància.

La Fundació SOS està integrada en la seva majoria per persones que treballen en el sector de la comunicació i que estan sensibilitzades amb la infància més necessitada. Incideixen en aconseguir fons per elaborar reportatges audiovisual i fotogràfics i difondre aquests projectes en els diferents mitjans de comunicació. Una segona via d'actuació d'aquesta Fundació els porta a finançar a nivell internacional projectes desenvolupats a l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i la Índia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento