Impuls a l'accés adolescent a la cultura amb 3.900 localitats per a 62 espectacles i 270 funcions

  • El projecte Quadern Cultura reparteix un talonari amb 11 tiquets bescanviables.
  • Donen dret a una entrada gratis a un alumne de primer d'ESO i un adult.
  • Hi participen diversos equipaments culturals de la ciutat de Barcelona.
  • Les entrades tenen validesa fins al 30 de setembre del 2014.
Imagen del gran teatro del Liceu de Barcelona.
Imagen del gran teatro del Liceu de Barcelona.
EUROPA PRESS
Imagen del gran teatro del Liceu de Barcelona.

L’oferta cultura de la ciutat es posa més a l’abast dels adolescents barcelonins amb el projecte d’impuls entre aquest col·lectiu del Quadern Cultura. La iniciativa parteix de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona. Amb ella, 12.160 nois i noies nascuts l’any 2001 i empadronats a la ciutat rebran per correu ordinari a casa seva un llibret amb un talonari i 11 tiquets bescanviables. Cadascun d’ells equival a una entrada gratuïta per a un alumne de primer d’ESO o un acompanyant major de 18 anys d’edat.

Podran gaudir amb aquestes localitats de la programació de diversos equipaments culturals de la ciutat, des del Palau de la Música Catalana al Gran Teatre del Liceu, L’Auditori, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure i alguns museus municipals (el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, El Born Centre Cultural, el Museu de la Música, el Museu d’Història de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals i el Museu Frederic Marès). En el futur hi ha la intenció que s’hi puguin afegir més instal·lacions culturals. En total, són cinc equipaments  i sis museus municipals.

Cada equipament ha elaborat una selecció d’activitats de la seva programació que siguin adients per a un públic de 12 anys. Es podrà triar, doncs, entre una oferta global de 62 espectacles i 270 funcions.

3.900 entrades a l'abast dels joves

Les entrades que es posen a l’abast dels adolescents són en total 3.900. Les invitacions tenen validesa entre el present mes d’octubre del 2013 fins al 30 de setembre del 2014. Cada invitació s’ha de presentar i bescanviar a la taquilla de la instal·lació corresponent (excepte al Mercat de les Flors, que dirigeix a Tiquet Rambles). Els talonaris de tiquets s’acompanyen de llibrets informatius.

Des del lloc web oficial www.bcn.cat/quaderncultura es poden consultar els detalls del programa Quadern Cultura amb informació actualitzada sobre els espectacles i activitats disponibles.

El projecte té un pressupost municipal de 180.000 euros. «Quadern Cultura és una iniciativa que vol ajudar a despertar els neguits culturals dels joves i fomentar, així, la creació de nous públics per a garantir el futur del teixit cultural de Barcelona», comenta al respecte el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament, Jaume Ciurana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento