Les adopcions internacionals de nens van augmentar un 50% l’any passat

Les adopcions internacionals de nens van augmentar un 50% l’any passat

Servei postadopcions. Les adopcions internacionals van augmentar l’any passat en un 49% respecte al 2003, segons va anunciar ahir la directora del  Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció (ICAA), Rosa Maria Bertran.  Es van adoptar 1.562 nens a l’estranger, exactament 520 més que durant l’any anterior. Es van formalitzar 130 adopcions d’infants autòctons.

En una entrevista a Europa Press, Bertran va indicar que l’Institut va rebrer 3.168 sol·licituds de ciutadans interessats en adoptar, sense que de moment es tingui detallat l’estat civil dels nous progenitors.

Bertran va atribuir, en part, el «creixement espectacular» de les adopcions a la gran acceptació social que té aquesta opció. La responsable de l’ICAA va anunciar la creació d’un servei a la primavera per assessorar els nous progenitors
 2.259

certificats

d’idoneïtat per adoptar es van formalitzar l’any 2004
de com fer front a les circumstàncies dels nens un cop s’integren a la família.
Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/1949/0/adoptions/nens/passat/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios