La família de la cançó d’autor

Artistes com Aute, Toti Soler, Martirio i Krahe es donaran cita demà al Festival Barnasants 2007.
Adam Cohen.
Adam Cohen.
Adam Cohen.
La cançó d’autor es veurà representada un any més al Barnasants 2007. La dotzena edició d’aquest festival porta als escenaris a artistes sovint desvinculats dels passejos de la fama, però que són tan fonamentals a la música com la rima als poemes.De versos es nodreixen precisament moltes de les peces que seran representades pels cantautors en el cartell d’aquesta festa de la cançó d’autor. Com a preàmbul de la inauguració, el proper 18 de gener, demà tindrà lloc un espectacle ambiciós: Acords amb Leonard Cohen.

Es tracta d’un concert homenatge que aplega músics dels més diversos registres, llengües i procedències, els quals interpretaran les seves adaptacions sobre el repertori de l’artista canadenc.

Parlem de noms com Perla Batalla, excorista de Cohen, Anjani Thomas, la seva esposa, Adam Cohen, el seu fill i Santiago Auseron, Luis Eduardo Aute, Jackson Browne, John Cale, , Javier Colis, Duquende, Javier Mas, Javier Muguruza, Christina Rosenvinge, Toti Soler, i Suzanne Vega.

Tots ells es donaran cita aquest cap de setmana al Teatre Auditori de Sant Cugat.Un espectacle que ja va recórrer algunes ciutats de l’Estat en una curta gira el passat estiu.

* Teatre Auditori de Sant Cugat. Pl. Centre Cultiral, s/n. Dissabte a les 22.00 h. Preu: 60 euros i a guixeta, 70 euros.

‘Cantautar’

El proper 18 de gener Mayte Caparrós inaugurarà el Barnasants 2007. A ella li seguiran les actuacions de Sílvia Comes, Perla Batalla, Oscar Briz, Fran Lasuen, Joseba Gotzon, Martirio, Rafa Pons, Karaoke i Top Colcha (Pancho Varona, Jaime Asúa, Pedro Barceló i Antonio García de Diego), Abús, Que no pari la música! (amb Amaral, Pepe Habichuela, Miquel Gil, Manel Camp i Joan Crosas), Moncho Otero y Rafa Mora, encarregats de tancar les actuacions d’aquest més. Trobareu tota la programació a www.comedianet.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento