Personatges històrics reviuran a l'Ajuntament de Barcelona que obre les portes per Sant Jordi

Personatges històrics reviuran a l'Ajuntament de Barcelona que obre les portes per Sant Jordi

Xavier Trias.
L'alcade de Barcelona, Xavier Trias, al pati del consistori per Sant Jordi. (ACN)
  • El consistori obre les seves portes amb motiu de Sant Jordi.
  • Ramon Muntaner i Rafael Casanova protagonitzen les visites teatralitzades.
  • Es van fer per primer cop per Sant Eulàlia i van tenir molt bona acollida.

Personatges històrics acompanyaran als que visitin l'Ajuntament de Barcelona aprofitant la jornada de portes obertes amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, patró de Catalunya.

Els ciutadans podran trobar al cronista del segle XIV Ramon Muntaner al saló de Cròniques, als consellers Joan Fivaller i Rafael Casanova al saló de Cent i un periodista els explicarà la història del consell municipal al saló de la Reina Regent, on es reuneix el plenari.

La teatralització de la visita a l'ajuntament es va dur a terme per primera vegada en la jornada de portes obertes de la Diada de Santa Eulalia, el passat 12 de febrer, i va tenir tan bona acollida que el consistori ha decidit repetir-la a Sant Jordi.

A més, per segon any consecutiu, el pati d'entrada de la casa consistorial acollirà també llocs de venda de "roses solidàries" de quatre entitats del tercer sector: el Centre Obert Ciutat Meridiana-Parròquia Sant Bernat de Claravall, el Centre Obert Joan Salvador Gavina, la Fundació Comtal i la Fundació Trinijove.

L'Ajuntament de Barcelona tornarà a tenir el seu lloc de llibres a la plaça Sant Jaume, en el qual es podran comprar les últimes novetats editades i títols d'anys passats

Consulta aquí más noticias de Barcelona.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url http://www.20minutos.es/noticia/1793441/0/visites-teatralitzades/portes-obertes-ajuntament/sant-jordi/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios