Les aplicacions mòbils es divulguen entre els ciutadans

  • L'edifici del Mobile World Center al carrer Fontanella nº2 organitza xerrades.
  • Es posaran en contacte emprenedors mòbils sobre Barcelona i ciutadans.
  • L'Ajuntament ha creat el portal d'aplicacions Apps4bcn.cat.
Dos visitantes del Mobile World Congress posan junto a un cartel de la feria.
Dos visitantes del Mobile World Congress posan junto a un cartel de la feria.
Alberto Estévez / Efe
Dos visitantes del Mobile World Congress posan junto a un cartel de la feria.

Coincidint amb la celebració, del proper dilluns al proper dijous, del Mobile World Congress (MWC) el recentment estrenat edifici que alberga el Mobile World Centre (al número 2 2ª planta del carrer Fontanella) s'organitzen quatre trobades entre creadors d'aplicacions mòbils (apps) i ciutadans per divulgar aquelles que estan centrades en la ciutat de Barcelona.

La iniciativa s'anomena Apps4bcn Live! Parlen els emprenedors de les apps! i està organitzada per l'Ajuntament de Barcelona. Reunirà als aficionats a la tecnologia mòbil i als usuaris d'aplicacions amb una cartera de creadors i d'emprenedors que han desenvolupat aplicacions relacionades amb la ciutat de Barcelona i que permeten que els ciutadans millorin la seva vinculació amb la urbs.

Els creadors presents a les ponències són part activa del nou portal Apps4bcn, que reuneix les millors apps mòbils per viure i gaudir de la ciutat de Barcelona. Un equip d'experts en diferents àmbits, com ara la cultura, l'esport, la salut i els negocis, han puntuat i valorat les diferents aplicacions que formen part de la nova pàgina web, que ja es pot consultar a la xarxa.

Sessions gratuïtes

Una trentena d'emprenedors explicaran durant una hora (de les 19.00 a les 20.00 hores) i durant els quatre dies que dura el saló les característiques de l'aplicació mòbil que han creat. Posaran l'accent en els beneficis que tenen tant per a l'usuari final com per a la ciutat de Barcelona. Cada emprenedor podrà fer una exposició de cinc minuts. Les sessions són gratuïtes i d'accès lliure limitat a l'aforament de l'espai. No cal fer una inscripció prèvia.

Les trobades estan emmarcades en el context de la Mobile World Capital, la capitalitat mundial de Barcelona com a seu del mòbil fins al proper 2018.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento