Les millors aplicacions mòbils per gaudir de Barcelona

  • El portal Apps4bcn ofereix 16 categories diferents amb informació sobre la ciutat.
  • Les 'apps' han estat prèviament valorades per un equip de professionals experts.
  • La iniciativa forma part de la Barcelona World Capital, que té lloc fins al 2018.
Un visitant davant de la Sagrada Família en obres.
Un visitant davant de la Sagrada Família en obres.
ARXIU
Un visitant davant de la Sagrada Família en obres.

El passat dilluns, el tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament, Antoni Vives, i el CEO de l'startup catalana creada el 2007 dotopen, Carles Ferreiro, van presentar el portal que reunirà les millors apps (aplicacions mòbils)per treure el màxim profit de Barcelona.

La web Apps4bcn (www.apps4bcn) és un site innovador des d'on els ciutadans poden consultar i descarregar-se les aplicacions mòbils seleccionades i valorades prèviament per una cinquantena de professionals experts en els àmbits de la cultura, l'esport, la salut o els negocis.Ells són els que les puntuen.

En total, s'ofereixen 16 categories diferents per gaudir de la capital. Des d'aquest portal, els seus impulsors volen donar, a més a més, visibilitat a emprenedors i desenvolupadors d'aplicacions per tal de dinamitzar aquesta indústria en creixement exponencial.

La iniciativa està inclosa dins la Capital Mundial del Mòbil, que ha obtingut Barcelona i que exercirà fins al 2018.

Més de 150 aplicacions disponibles

La web neix amb més de 150 aplicacions disponibles i prèviament valorades. A banda dels avantatges que suposa per a qualsevol usuari tenir informació de primera mà i de qualitat d'allò que l'interessa, els professionals i emprenedors que creguin que una aplicació pot ser útil per als ciutadans poden proposar-la per tal que s'inclogui en l'oferta del portal.

També es pot formar part del grup d'experts avaluadors. Segons les categories, l'usuari pot trobar el museu Arts Santa Mònica, la Sagrada Família o el BCNDesign Tour dins de l'apartat d'Art i Cultura; Doctoralia (una eina de cerca de doctors i de centres mèdics propers a la nostra geolocalització mòbil) en la categoria de Salut; i en la secció de Vida Urbana Waze GPS socials i trànsit (per esquivar embussos o trobar gasolina més barata) i A prop d'aquí (restaurants, aparcaments, parades de taxi,farmàcies, biblioteques...).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento