Nubla es deixa observar

Luciana Carlevaro ha aportat la seva fresca proposta al so de la Barcelona independent. El seu disc debut, Voayeur, ha estat apadrinat per Macaco.
Nubla és cantant i actriu i ha treballat amb Ojos de Brujo i La Fura dels Baus.(Arxiu)
Nubla és cantant i actriu i ha treballat amb Ojos de Brujo i La Fura dels Baus.(Arxiu)
Nubla és cantant i actriu i ha treballat amb Ojos de Brujo i La Fura dels Baus.(Arxiu)
Nubla actuarà demà a Barcelona en el penúltim concert de la gira de presentació del seu primer treball, Voayeur, del que ha venut gairebé 10.000 còpies des què es va editar el 2005.El camí que l’ha dut fins a ser Nubla prové de recórrer anys d’aprenentatge, d’inventar-se i re-inventar-se una vegada i una altra. Cantant i actriu, ha treballat amb Ojos de Brujo i la Fura dels Baus. Macaco és el productor de Voayeur, el seu primer disc, i té a l’artista com a primera referència del seu segell discogràfic, Mundo Zurdo.

Aquest disc és el resultat d’un projecte nascut fa només tres anys, en què es descobreix als oients una barreja d’electrònica, hip hop i down tempo amb lletres íntimes.

Teatre, dansa i cine

El cinema ha estat també aparador de la música de Nubla, amb la participació de la cantant a la banda sonora de la pel·lícula Las vidas de Celia, d’Antonio Chavarria.

Luciana Carlevaro, nom de Nubla, s’envolta d’una banda amb la que juga a fer confondre la seva veu com a música i les notes musicals com part de les seves cordes vocals.

D’aquest joc se’n deriva un espectacle, com el de dissabte a l’Apolo, on les disciplines més físiques, com el teatre i la dansa contemporània, s‘evoquen.

* Sala Apolo. Nou de la Rambla, 113. Dissabte a partir de les 22.00 hores. Preu: 10 euros l’entrada anticipada i 14 euros a la taquilla.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento