La veu de dona del jazz americà més alternatiu

  • Regina Spektor canta aquest dimarts a la sala Razzmatazz.
  • Presenta el seu sisè disc, 'What we saw from the cheap seats'.
Regina Spektor.
Regina Spektor.
ARXIU
Regina Spektor.

La cantautora i pianista russa establerta als Estats Units és una de les solistes amb més talent dins l’escena alternativa mundial. La intèrpret actua avui a la sala Razzmatazz provinent del concert que va oferir dilluns a Madrid.

Regina Spektor té la seva base d’operacions establerta a Nova York. La seva música combina sensibilitat en les melodies amb originals lletres. El passat 29 de maig va sortir a la venda el seu sisè treball d’estudi, What we saw from the cheap seats.

Spektor ha estat treballant en aquest àlbum amb el productor Mike Elizondo, que ha treballat amb grups com Maroon 5 o Avenged Sevenfold.

Far, de 2009, va ser un dels anteriors discos de la cantant, i l’any 2010 va publicar Live in London, un treball gravat a l’escenari de l’HMV Hammersmith Apollo, de Londres. Nascuda a Rússia l’any 1980, i filla de pares músics, l’artista escoltava de petita The Beatles i aprenia a tocar el piano. A finals dels 80 va emigrar amb la seva família al barri del Bronx, a Nova York.

*Sala Razzmatazz. Almogàvers, 122. Aquest dimarts a partir de les 21.00 hores. Preu de les entrades: 29 euros. Més informació a la web: www.salarazzmatazz.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento