Bateria d’estils en veu alta

Astrud, Amparanoia, Diego El Cigala i la Fundación Tony Manero porten el pop, el dance, els ritmes mestissos i el flamenc al Festival Altaveu de Sant Boi.
El pop sarcàstic del duet barceloní Astrud serà el protagonista dissabte a Sant Boi. (Arxiu)
El pop sarcàstic del duet barceloní Astrud serà el protagonista dissabte a Sant Boi. (Arxiu)
El pop sarcàstic del duet barceloní Astrud serà el protagonista dissabte a Sant Boi. (Arxiu)
L’Altaveu, Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat, ha complert ja la seva majoria d’edat i un any més arriba carregat de propostes musicals en una miscel·lània de llengües, cultures, estètiques i estils per a tots els gustos i tots els colors.Jazz, flamenc, rock, pop, funky, cançó catalana i altres ritmes ompliran de música aquest cap de setmana els teatres i places d’aquest municipi.

Aquesta nit toca un dels deixebles de Camarón, Diego el Cigala, en un concert gratuït a la plaça de l’Ajuntament (22.00 h). Els multimediàtics Möondo, amb la seva barreja de música electrònica i funk amb audiovisuals, actuaran a la mitjanit a l’escenari Can Massallera i a les 01.30 h li prendrà el relleu la Fundación Tony Manero.

Per demà dissabte Amparanoia presentarà el seu darrer disc, La vida te da, a les 22 h, en un altre concert gratuït a la plaça de l’Ajuntament. El cantautor Sisa tocarà a la mateixa hora a l’escenari Cal Ninyo i el duet barceloní Astrud, portarà el seu pop sarcàstic a Can Massallera (1.30 h).  Diumenge el protagonista serà Jerry González, l’anomenat pirata del jazz.

* La resta del programa de concerts es pot consultar a la pàgina web www.festivalaltaveu.com.

Jazz per als pirates

El punt jazzístic de l’Altaveu el posa Jerry González, nascut al Bronx de Nova York l’any 1949. La música afro-cubana ha marcat la seva carrera, així com les col·laboracions amb George Benson i McCoy Tyner.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento