El Poblenou, de festa

Comença la Festa Major al barri amb un ventall d’activitats que s’allargaran fins al diumenge 17 i que serà l’aperitiu de la Mercè.
Demà arrenca la Festa Major del Poblenou amb jocs d’aigua a les 11.00 hores. A les 22.00 hores hi haurà sopar de germanor i ball amb l’orquestra Sabor Sabor. Diumenge a les 10.00 hores la xaranga Circumstància animarà l’esmorzar popular.Concert pels joves

La Nit Jove, a les 23.00 hores, serà el plat fort, amb l’actuació de grups com Stoy ke trino o Rita la caimana. Abans, però, concretament aquesta nit, li toca el torn a una vetllada de hip hop combatiu amb cantants del barri de Sants i de Sabadell, sota el nom d’Ad-Versaris. Hi haurà la possibilitat de participar d’una sessió de micro lliure oberta a tothom (21.30 h; C/ Badajoz, 23). També avui, els amants del bingo podran jugar al carrer Bilbao, 121 (22.00 h). També aquesta nit, al carrer Pallars amb Espronceda, ball popular amb l’orquestra Pocker’s (23.00 hores).

Els més petits podran prendre part en els jocs i concursos organitzats dissabte al matí a Galceran Marquet, 12 (12.00 h). La nit de dissabte i la de diumenge, l’orquesta Aquàrium farà ballar als presents al carrer Pallars amb Espronceda (a partir de les 23.00 hores).

* Es pot consultar el programa de la Festa Major del Poblenou al web www.bcn.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento