Una història adolescent

El Tarantantana acull Natura morta, una obra de reflexió sobre la vida i els problemes dels més joves, en el marc del projecte Teatre i Adolescència.
Oriol Guinart té el repte d’interpretar els sis personatges que protagonitzen aquesta obra.
Oriol Guinart té el repte d’interpretar els sis personatges que protagonitzen aquesta obra.
Anna Padrós
Oriol Guinart té el repte d’interpretar els sis personatges que protagonitzen aquesta obra.
Natura morta arrenca amb la investigació policíaca sobre l’aparició del cadàver d’una jove de 18 anys, nua i morta a cops, a la cuneta d’una petita ciutat de província.A partir de l’aparent normalitat en la vida de la noia, l’autor, Fausto Paravidino, reconstrueix les peces d’aquesta biografia interrompuda brutalment i mostra sense moralismes  les desagradables sorpreses que es poden trobar, quan algú es pren la molèstia de capbussar-se en la realitat  quotidiana d’un adolescent: incomunicació amb els pares, jocs perillosos, drogues i dificultat per establir relacions reals amb els altres.

Malgrat la tragèdia del cas, l’obra està escrita en un llenguatge directe i divertit, proper als joves. El seu to amè no esquiva, però, el missatge de l’autor, que no és un altre que regirar aquelles consciències que defugen d’enfrontar-se a la complexitat de la vida adolescent.

Sobre l’escenari, sis protagonistes interpretats per un únic actor, Oriol Guinart (Romeu i Julieta, Pel davant i pel darrera), sota la direcció de l’italià Roberto Tomei, també actor de teatre, cinema i televisió. Natura morta estarà en cartell fins el proper 2 de juliol.

* Fitxa. Tarantantana. c/ Les Flors, 22. De dimecres a dissabte, 21 h. Diumenges, 19 h. Preu entrades: 14 € dimecres i dijous, resta de dies 16 €.

Teatre jove i social

Natura morta és el primer espectacle de la trilogia de produccions que encetarà el Teatre de Ponent, sota el projecte Teatre i Adolescència. Amb aquesta iniciativa, el teatre de Granollers pretén endinsar-se en les problemàtiques dels més joves, presentant l’adolescència com un petit laboratori per al coneixement de l’ésser humà. A més dels espectacles, adreçats tant a públic adolescent com adult, el projecte organitzarà trobades, assaigs oberts i debats amb i per a adolescents, involucrant-los en el procés artístic teatral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento