Vallbona reivindica la Granja del Ritz

Els veïns reclamen que l’edifici sigui un equipament pel barri.
La Granja del Ritz és un dels edificis més vells de Nou Barris. Data dels anys 20 i està en un paratge idíl·lic envoltat de molta vegetació. El 2003, l’Ajuntament de Barcelona el va expropiar i des de llavors ha estat tancat.L’Associació de Veïns de Vallbona fa anys que reclamen que la Granja esdevingui un centre social i un parc per als nens. «Al barri no tenim espai. Els adolescents no tenen un lloc per reunir-se», va assegurar a 20 minutos Mireia Pería, portaveu de l’associació.

Els veïns van presentar a l’Ajuntament el febrer passat un projecte d’aprofitament dels espais de la Granja del Ritz per part de la gent del barri, en general, i específicament, pels joves.

El districte de Nou Barris encara no ha donat cap resposta. Els veïns, a més d’oferir recursos com ordinadors pel nou centre, estan disposats a fer el que sigui necessari per adaptar l’espai.

L’edifici, situat a l’Avinguda Civatte, necessita una important rehabilitació, sobretot, la part de les antigues cavellerisses.

A partir d’ara, i per focalitzar l’atenció en un indret desconegut per molts veïns, l’associació començarà a realitzar activitats en aquest espai per reclamar-ne l’ús.

Els veïns van impedir fa quatre anys que l’edifici fos enderrocat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento