Trencar el motllo!

  • Sastreria Moderna és un esdeveniment únic en concepció que revoluciona el concepte tradicional de la confecció per adaptar-se als nous temps i ritmes, més enllà del que dicta la indústria. Una pop up no convencional que posa en valor la moda de cocció lenta a través del disseny local amb col·leccions exclusives i personalitzades elaborades amb teixits Gratacós.
Nerea Moreno de Ene de Narcisa.
Nerea Moreno de Ene de Narcisa.
LUIAYORA
Nerea Moreno de Ene de Narcisa.

OCI.CAT

AL DENTE


QUÈ?

Sastreria Moderna compleix cinc edicions mantenint la seva essència innovadora: presentar en format efímer la moda d'aquí amb peces especials que es creen per l'ocasió. Aquestes es poden emprovar al moment perquè es demanen per encàrrec, un cop et prenen les mides. Una confecció exclusivament sota comanda que arria al client final al cap d'uns dies.

Sastreria Moderna

QUI?

La periodista Laia Beltran lidera aquesta singular iniciativa recolzada per una tretzena de dissenyadors convidats que presenten conjuntament una col·lecció càpsula de roba i accessoris. Sastreria Moderna també compta amb el suport de Gratacós, la prestigiosa empresa de teixits de Barcelona, qui cedeix la matèria primera per a què els dissenyadors confeccionin els prototips de cada peça que s'exposarà dins l'esdeveniment.

Ana Tichy.

AMB QUI?

Els dissenyadors de roba participants són: KM by LANGE, G.I.A.N, Ana Tichy, Ene de Narcisa, Montse Cañadas, Lucía Rodríguez, Deltavés, Enero i Norima. També hi ha quatre creadors d'accessoris: Greta Serra (bosses), Andrea Viêntëc (turbants), Mireia Fusté (joies) i Kimôh (cinturons). Completen l'oferta una sèrie de marca de complements que comparteixen una filosofia semblant.

Anna Perich.

ON I QUAN?

Sastreria Moderna se celebrerà dins la botiga de Gratacós (Riera Sant Miquel, 9) demà 29 de novembre fins dissabte 1 de desembre. Durant l'esdeveniment hi haurà algunes activitats paral·leles: la sessió live sketching de la il·lustradora Lucy Davis i la demostració de pintura art & silk d'Anna Perich.

PER QUÈ?

El 'mantra' de Sastreria Moderna és la no generació d'estocs innecessaris, recuperant una manera de produir molt més conscient i pausada. És la màgia de l'slow fashion! Un tipus de moda artesana, sostenible i local que és exclusiva i personalitzable ja que cada consumidor podrà triar si vol canviar el color del teixit o fer una petita modificació de la peça inicial.

OCIpèdia

UN FESTIVAL

4 anys anant de cool és l'irònic eslògan que ha triat PaloMarket Fest per commemorar el seu aniversari. Un festival de moda, cultura i gastronomia que se celebra en el recinte industrial Palo Alto i s'ha consolidat com una plataforma imprescindible per a molts creadors emergents i artistes independents. La propera edició tindrà lloc els propers 1 i 2 de desembre. paloaltomarket.com

Mostrar comentarios

Códigos Descuento