Diada de la rumba catalana

  • Grans noms del gènere es donen cita a la sala Apolo diumenge a la tarda.
  • Al matí hi haurà activitats familiars al barri de Gràcia.
Papawa serà una de les formacions rumberes que actuarà a la Sala Apolo
Papawa serà una de les formacions rumberes que actuarà a la Sala Apolo
ARXIU
Papawa serà una de les formacions rumberes que actuarà a la Sala Apolo

La tercera edició de la Diada de la Rumba aplega a la sala Apolo i a l’Espai Jove Fontana els millors artistes d’aquest moviment musical d’origen gitano i català. La festa ja es celebra habitualment el darrer diumenge abans de Nadal i inclou, a més de música, tallers d’animació infantil, exposicions, presentacions de llibres i classes magistrals.

Aquestes activitats tenen lloc diumenge al matí a l’Espai Jove Fontana del barri de Gràcia. A partir de la tarda, la descàrrega rumbera es trasllada al Paral·lel. La Super Rumba Jam compta amb la participació d’un nodrit grup d’artistes, una nòmina formada per noms com Ai Ai AI, Los Amaya, Achilifunk, Sabor de Gràcia, Gertrudis, Los Manolos, Arrels de Gràcia, La República Rumbera, Estrelles de Gràcia, Papawa (a la fotografia), Rumba Tarumba, Chacho o Peret Reyes, entre altres noms de primer nivell.

Associació de Foment ‘rumbero’

L’organitzadora de la Diada és l’associació FORCAT (Foment de la Rumba Catalana). La iniciativa de l’entitat, que només té un any i mig de vida, pretén dignificar i impulsar aquest gènere musical genuïnament català. La xocolatada infantil serà l’inici de la festa del matí a Gràcia (11.00 hores), amb danses i cançons infantils a ritme de rumba catalana.

*Sala Apolo. Nou de la Rambla, 113. Diumenge a partir de les 18.00 hores i fins a les 23.00 hores. Gratis. Més inf.: www.sala-apolo.com i www.forcat.org/diada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento